A do si kjo – Ronela Hajati

Ka do, ka do, ta boj une zararin
Kur po pime pak tjeter nuk do
Une e boj boten tone Safari
(money on me, money on me)

A muj me te vet une ty ka je
Ajde me afer se s’muj vete
A nuk po vje dhe ti ksajde
Hajde hajde sot

REF:
A do si kjo
You wanna boom boom like JLo
A do si kjo
Po nuk e don don, mos fol kot

Ki me majt men men si sot
Une ta boj bang bang ty n’koke
Me wanna gain your attention
I want your attention
I want you to get my attention
www.hiteshqip.org

A do, a do, zeje venin i pari
Krejt po thojne qe mundesh me nxo
Je kapiten po une jam fari
(money on me, money on me)

A muj me te vet une ty ka je
Ajde me afer se s’muj vete
A nuk po vje dhe ti ksajde
Hajde hajde sot

REF: x2
A do si kjo
You wanna boom boom like JLo
A do si kjo
Po nuk e don don, mos fol kot

Ki me majt men men si sot
Une ta boj bang bang ty n’koke
Me wanna gain your attention
I want your attention
I want you to get my attention