A i sheh – Alban Skenderaj & Arilena Ara


Te kerkoj falje, falje
Falje, falje
Qe nuk gjej dot nje rrugdalje
Po pres per nje ringjallje

Alban Skenderaj:
A i sheh rreth teje bukuritë?
Malet, lumejnt, oqeanet, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?
Rrezet e diellit mbi poezi
Ngjyrat e gjith kesaj bote, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?

Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh
Ti a i sheh, lotet a i sheh?
Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?

Te kerkoj falje, falje
Falje, falje
Qe nuk gjej dot nje rrugdalje
Po pres per nje ringjallje

Arilena Ara:
A i sheh puthjet ne perendim?
Pikat e shiut qe bien, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?
Lotet qe rrjedhin nga nje gezim
Buzqeshjet nga nje femije, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?

A i sheh dallget, qe perplasen shkembinjve
sa her qe mendoj per ty, a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?
Kenget dhe vargjet, qe i thurra me shpirt
e me zemer ne duar, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?

Te dy bashke:
Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh
Ti a i sheh, lotet a i sheh?
Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh, ti a i sheh?
Jan per ty, a i sheh?

Te kerkoj falje, falje
Falje, falje
Qe nuk gjej dot nje rrugdalje
Po pres per nje ringjallje

A i sheh dallget, qe perplasen shkembinjve
sa her qe mendoj per ty, a i sheh?
Oh, i sheh?
Kenget dhe vargjet, qe i thurra me shpirt
dhe me zemer ne duar, ti a i sheh?
Oh, i sheh?

Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh
Ti a i sheh, lotet a i sheh?
Thuam a i sheh, sheh, sheh
Sheh, sheh, sheh, ti a sheh?
Jan per ty, a i sheh?

Te kerkoj falje, falje
Falje, falje
Qe nuk gjej dot nje rrugdalje
Po pres per nje ringjallje