A te kujtohet – Noizy

Ref. 2x:
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshim kurr skena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo nji koh qe nuk jemi pa

Flasim
Po menoj per te me nji foto tcastit
Instagramin back ja dhash vec prej inatit
Fotot mi conte kur nuk ishte vakti
Bonu gati
Se per pak jam tu ardh in big booty
She is so classy
Dhe kur qohet nmengjes
e shoh krejt parajsen
Skam fjal
Gjuhen siper saj sikur jam kanibal
E vetmja gje qe mthot eshte Tlutem mos unal
Ku me dit qa osht tu bo tash
A thu menon se qa jam tu bo un tash
Po nese shihemi prap
A mkishe fol nese shihemi prap

Ref.2x
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshim kurr skena mu nda
Ja pra ku jemi tash
U bo nji koh qe nuk jemi pa

uhh fire girl
po nuk je mo mine girl
e vetmja gjo qe un kam dash
kujtimet tona qe lam pas
A tkujtohet kur thojshim nuk do ndahena
Edhe sikur tbohet bashk dielli dhe hana
Edhe sikur tfolin keq ne do forcohena
Ja ku jemi sot dhe kurr ne nuk degjohena
Kom bo gabim e di – ke bo gabime ti,
Kena gabu Te dy se ndoshta skemi dit,
Nuk Po thom ke faj Se tash rendsi nuk ka,
Krejt ata qe na kan inatin po Gzohen tu pa,
A mund ta ndrrojm a jo
Tja nisim krejt nga njo
Tkthejm faqen ntjeter an dhe tharrojm gjithcka
Mfal a bon me tfol
Po mvjen mir qe tshoh
Mthirrin Noizy dhe po du me tnjoh
www.hiteshqip.org

Ref.2x
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshim kurr skena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo nji koh qe nuk jemi pa

Go down go down
Sa mka marr malli how u Go down Go down
Uhhh go down go down
Jam kurioz how you go down go down
Uu Pull up pull up
Sa mka marr mall how u do that do that
Uuu pull up pull up
Jam kurioz how you pull up pull up

Ref.2x
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshim kurr skena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo nji koh qe nuk jemi pa