Amelia – Skerdi


Ike ti ike ti Amelia
Ike ti sytë e bukur më s’ti pash
Je veç ti që zemra jeme ka dasht
Larg je ti merr malli s’ma the as t’a thash

Doja te rrija veç me ty(me ty)
Ankoja veç kur ti pash lotët në sy
Rruga më ndau nga ty(nga ty)
Gabova më fal që s’jam më aty
Ç’ka m’vyn jeta ime
Kur buzëqeshjen tënde se kam(se kam)
Ç’ka m’vyn paret
Kur unë n’krahë nuk jam tu t’majt(tu t’majt)
Jeta jem o problem
E ti mbetesh lule e saj(lule e saj)
Më mir larg dhe mir që nuk ma fal

Ike ti ike ti Amelia
Ike ti sytë e bukur më s’ti pash
Je veç ti që zemra jeme ka dasht
Larg je ti merr malli s’ma the as t’a thash

Ti më dërgon mesazh m’thuj ku je
Ti më dërgon mesazh du me t’pa
Aromën e trupit du t’a ndjej(t’a ndjej)
Të flej me ty shpirti m’ka vra
E ti që po vuj larg teje
E t’i s’ma fal që të largova

Un veç t’mira i kam bo prej teje
E ti lot i ke pas prej meje
Sytë e mia ti sun fleje
Se veç ty t’dua

Ike ti ike ti Amelia
Ike ti sytë e bukur më s’ti pash
Je veç ti që zemra jeme ka dasht
Larg je ti merr malli s’ma the as t’a thash