Asaj – Irkenc Hyka


Të gjith botën t’më jepnin
Jo s’më hyn në sy
un në krahët e mi do të mbaj
edhe nëse të thon që un nuk bëj për ty
ti mos i beso aj aj aj
i them asaj
se e dua, se e dua
i them asaj
se e dua, se e dua

Erdhe ti
more syt e mi
zemra nisi te dojë
jemi bashk, në diell dhe në shi
sido jeta të shkojë

falem ti sa her kam faj
dhe kur ndonjëherë të shaj
edhe kur e teproj
edhe kur s’të dëgjoj
ti je gjeja më e shtrenjtë
dije un pa ty skam jete
do të them një të vërtet

Të gjith botën t’më jepnin
Jo s’më hyn në sy
un në krahët e mi do të mbaj
edhe nëse të thon që un nuk bëj për ty
ti mos i beso aj aj aj
i them asaj
se e dua, se e dua
i them asaj
se e dua, se e dua
2x