E du – Meda


Ku je shpirti jem,po du met taku,
a ka dhe nje shanc na me u bashku.
AH ti je helm qe mke helmu,
pa helmin ton nuk muj me jetu.
Thike me dy deha je per zemren tem,
po prap se prap je dashnia jem

REF. 2x:
OH e du edhe pse keq pom bon mu
Oh e du edhe pse mka shaktrru
Dashni e jetes ti mbetesh per mu

Me ty sy me sy du me u taku
Me ta ndi aromen qe smuj me harru
ah ti je helm qe mke helmu
pa helmin ton nuk muj me jetu.
Thike me dy deha je per zemren tem,
po prap se prap je dashnia jem.

REF. 2x:
OH e du edhe pse keq pom bon mu
Oh e du edhe pse mka shaktrru
Dashni e jetes ti mbetesh per mu