Fund – Majk

Asnihere unë s’deshta me t’lëndu ty, o me t’lëndu ty, Asnihere s’deshta me ti pa lot n’sy, o lot n’sy, Asnihere unë s’deshta zemrën me ta thy, o zemrën me ta thy, Gjithçka që ka ndodhë s’kom pas qef me ndodhë amo tash u kry, Premtova shumë, dështova n’fund, e fjalt e mia n’fund metën […]

Fund – Majk

Rren – Blero

Qka nëse s’do shihemi më unë dhe ti, Qka nëse vdekja na ndan, A do të më kujtojsh dhe mua me qiri, E të pendohesh për premtimet që s’u mbanë, Janë thjesht fotografi, Krejt qka kemi unë dhe ti I thuaj dhe atij Pse t’kam dashtë ma shumë se veten nuk e di REF.: Rren […]

Rren – Blero

Maradona – Cozman & Skivi

[REF.:] Krejt po pijn kokaine si koka kola krejt po pijn kokaine si koka kola, konjak Skenderbeg edhe vijat e holla konjak Skenderbeg edhe bijat e holla, holla holla ola olaaa olaaaaa holla holla ola olaaa olaaaaa holla holla ola olaaa olaaaaa holla holla ola olaaa olaaaaa [Cozman:] n’telefon po mthirr haveri ola olaa nisen […]

Maradona – Cozman & Skivi