Kujtime – Enis Bytyqi


Kujtime vetem kujtime mle ti
Kujtime dhe kto koha mi treti
Mos em le ti mos em le ti, le ti
Ama doren mos em le ti n‘vetmi.
Kujtime vetem kujtime mle ti
kujtime dhe kto koha mi treti,
Mos em le ti mosem le ti, le ti
Ama doren mos em le ti n‘vetmi.

Krejt qka du un kisha kur un ty te pata,
por skisha dit se qa don ti.
Fjalt po mbesin fjal
un tmijat i mbajta,
po tash qka don me bo ti, my baby.
Ku mbetem na dy,
po sikur te humbur,
pa njoni tjetrin erresi.
1 ner 1 milion une ty te pata,
My beautiful mos em le.
Zemren ma vodhe ne menyr qysh din veq ti,
mos ma kthe por kthehu ti.
Gjitha mi more ne menyr qysh din veq ti,
jo mos ma kthe por veq kthehu ti.

Kujtime vetem kujtime mle ti
Kujtime dhe kto koha mi treti,
Mos em le ti mos em le ti, le ti
Ama doren mos em le ti n‘vetmi.
www.hiteshqip.org

Qa po don, qa po don, veq tregoma,
se tdu akoma, duhet me fjal me qel rrugen,
du paqe e jo dhunen ti ke ra.
Un po vuaj, a e din sa po vuj,
as me raki sun e shuj.
A ke mendu per mu, najher un kam mendu
per ty qdo dit shume e ma shume.
Ka met marr malli
me fluturu me mu
qiellin e shtat me kalu.

Ku mbetem na dy,
po sikur te humbur,
pa njoni tjetrin erresi.
1 ner 1 milion une ty te pata,
my beautiful mos em le.
Zemren ma vodhe ne menyr qysh din veq ti,
mos ma kthe por kthehu ti.
Gjitha mi more ne menyr qysh din veq ti,
jo mos ma kthe por veq ktheu ti.

Kujtime vetem kujtime mle ti,
Kujtime dhe kto koha mi treti,
Mos em le ti mos em le ti, le ti
Ama doren mos em le ti n‘vetmi.