Kush ta ndien ty aromen – Alban Skenderaj


Kush ta ndjen ty aromen?
Kush te qesh ty ne shtrat
Kush te mban ty ne krahet e tij
Kush po ndihet me fat
Kush ta prek sonte trupin
Kush te rrin ty kaq pran
Kush ti puth sonte buzet
Doren kush ta mban

Jo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jetoj pa ty
Sa me dhemb kur te mendoj me tjeter kend
Shpirti me ndahet ne dy
Oho, Jo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jam i fort e di
Rri i strukur ne vetmi
Dhe imagjinoj sesi, po fle ti mbi gjoksin e tij

Kujt ia fal ti buzeqeshjen
Kujt i ulesh ne preher
Uh mos me thuaj ti qe eshte ai, oh jo
Mos ma thyej zemren ti dy here
Kujt i thua rri me mua
Kujt i thua ti te dua
Kujt i thua dashuri te lutem… Jo nuk jetoj pa ty

Jo nuk jetoj pa ty
Sa me dhemb kur te mendoj me tjeter kend
Shpirti me ndahet ne dy
Oho, Jo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jam i fort e di
Rri i strukur ne vetmi
Dhe imagjinoj sesi, po fle ti mbi gjoksin e tij…