Plas (Remix) – Klajdi Haruni, Bruno & Flori


Klajdi:
E shpirt, ti ndoshta mendon unë s’e di
Se kush ishe ti
Jo, unë nuk e di
Ti ishe fati im i zi,
mbushur me ligësi
Edhe në fshehtësi
E bëje jetën tënde, ti
Si ta doje ti
Jo, unë nuk e di
sot kush je ti

Andrea:
Akava movillo isi but dukhavdo
Akava movillo na beshella pi tiro
Akava movillo isi but dukhavdo
Akava movillo akh na beshella pi tiro
www.hiteshqip.org

Bruno:
Dhe pse në rrethin tim je,
s’më ke, nuk më ke
Dhe pse në rrethin tim je,
s’kena me u pa mo, oh-oh-oh-o
Se problemi i jetës isha unë
Problemi jetës ty ka me t’mungu
S’kena me u pa, ke me m’harru

Andrea:
Akava movillo isi but dukhavdo
Akava movillo na beshella pi tiro
Akava movillo isi but dukhavdo
Akava movillo akh na beshella pi tiro

Flori:
Nuk jena mo, sa shpejt po më zëvendëson ti
Nuk jena mo, sa shpejt po më harron
Njësoj si unë kanë me tu kthy
Kanë me tu kthy ty, kanë me tu kthy dyfish
Kanë me tu kthy dyfish, kanë me tu kthy