1ka1 – BimBimma & Arianit

Mirësevini në jetën reale Ku njerëzit e këqij jetojnë gjatë Të drejtët vdesin të rinj Mbani konsistencë të pastër Dhe mos e mohoni Leshohet! Cuz, kur u pendoheni ur mëkatet U do të kërkojë personin për të thënë keq Kini kujdes, sepse “e mira” dhe “e keqja” nuk kanë kufizime Në përputhje me këtë! Mbështetni […]

1ka1 – BimBimma & Arianit

7prill – BimBimma

[Verse 1] Tu mu ngushtu cepat e dhomes M’hup kuptimi i kohes Mrapsh rrotullohen akrepat e ores Munona po smuna mi livrit as nervat e dores Mdoket don me m’ik kejt jeta pi dores Ron e kam kryt, don me m’zhyt gjendja komes Nxir fotografia prap fleta fletores Kamera drejtohet, po mu skena so ka […]

7prill – BimBimma