Prita – Butrint Imeri

More me vete zemrën time Asnjë gjë më s’ka kuptim Puthjet e tua dhe ledhatimet do te më mbesin kujtim. Dua të përqafoj, Sa keq që më ike, Unë shumë të besova, por gabim. Me mujt me t’zon me tjetrin O veq me t’hek prej qefi Noshta i vetmi shpëtim. [REF.:] Se unë gjithmonë prita, […]

Prita – Butrint Imeri