Tulipan i Bardhe – Soni Malaj & Saad Ramadan

[Soni:]
Shiko ne horizont
vetem kur te jesh
ndjeje zerin tim
qe vjen tek ty e te therret
si nje tulipan i bardhe
ne shkretetire me gjen
eja dhe me merr

Ne buzen time
freskine do te gjesh
etja per njeri-tjetrin shtohet
Eja te lutem
te pres, nuk mundem me…
www.hiteshqip.org
[REF. Saad:]
Habibi…

[Soni:]
Ne buzen time
freskine do te gjesh
etja per njeri-tjetrin shtohet
Eja te lutem
te pres, nuk mundem me…

[REF. Saad:]
Habibi…

[Soni:]
Une e di qe ti me ndjen
une e di qe me ndjen…