Zhytem – Ghetto Geasy & Majk


GHETTO GEASY – Refren:
Thujëm mu zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x
Unë të du, them zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x

GHETTO GEASY – Verse 1:
Se pa mu kërkun nuk je je
Se veç për mu ti je je
Veç mu m’ngatrru ti je je
Për me shkatrru ti je je
Sa njerzi mu nuk ëm njeh je
Shum mirë e di ti kush je je
Se pa mu ari gari je
Baby ty veç i manin je je je jei
Aj, aj, mami a po vjen me mu?
Thujëm du, ajde, ajde, thujëm du
Aj, aj, mami a po vjen me mu?
Thujëm du, thujëm du

GHETTO GEASY – Refren:
Thujëm mu zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x
Unë të du, them zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x

MAJK – Verse 2:
S’ka lidhje sham a përlam
I kujt o faji na nuk ndam
N’fund t’fundit une ty nuk kam nga t’çoj
Me ty çona, me ty bi
Me ty haj e me ty pi
Lem t’japi veç pak dashni e t’ledhatoj
Ej
Se ta fala zemrën, babe
Po mos harro që muna me t’harru dhe shpejt
E nëse don me m’pas ti afër teje
Nama nji dashni ose dashnin ti leje
Zhytem,zhytem
Zhytem,zhytem
O do të t’thom të dua
Zhytem,zhytem
Zhytem,zhytem
Jom bo për ty, je bo për mua
Mua, mua
Zhytem,zhytem,unë të dua
Dua,dua
Lëm pak t’jepi dashni

GHETTO GEASY – Refren:
Thujëm mu zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x
Unë të du, them zhytem my
Thujëm mu zhytem my baby
2x