A e man n’men – Dafina Zeqiri


[2x]
Se ti don mu kthy prapë te un, boy
Po unë ty stë du ma
Se pa ty unë jam e lumtur
Dhe nuk du me tpa

[4x]
A e man n’men?
A e man n’men?
A e man n’men ditën kur mle?

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje
Kom dashtë diçka për ty
Ndoshta diçka t’mirë për neve
Po ti s’je kan aty
E tash po don mu kthy
E tash po don mu kthy
Masi që u kry

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje
Po du mos me t’pa
E mos lyp kurgjo prej meje
Për ty mo nuk ka
Kshtu që t’lutna shko..
Shko, Mos u kthe ma

Krejtë qa ka metë
O ni kujtim i zbehtë
O tu u tretë
O tu, o tu u tretë
www.hiteshqip.org

Lamtumirë ti the,ma nuk të du
Nuk je ti për mu
Nuk je ti për mu

[2x]
Se ti don mu kthy prapë te un, boy
Po unë ty stë du ma
Se pa ty unë jam e lumtur
Dhe nuk du me tpa

Mos u kthe ti mbrapa
Se kush je ti e kapa
Po po, e kapa
Yeah, yeah
Mos u mundo me bo hapa
Se kurrë nuk kthena mbrapa
Kaq me ty e pata
Tjetërkon e kapa…

Ti je, ti je
Gabimi im ti je
Ti je, ti je
E kaluara ime je

Lamtumirë ti the, ma nuk të du
Nuk je ti për mu
Nuk je ti për mu…

[2x]
Se ti don mu kthy prapë te un, boy
Po unë ty stë du ma
Se pa ty unë jam e lumtur
Dhe nuk du me tpa

[4x]
A e man n’men?
A e man n’men?
A e man n’men ditën kur mle?