Ajo – Bruno Lyrics

Faji nuk është më i imi
Me tjera femra nuk ka zgjat ma shumë
Se për mu ishin vetëm ti dhe unë

Ti me mu ndaje veç shtratin
Por në shpirt jo nuk isha unë
Se për ty isha dikush më shumë

I dashurum në ty, i dashurum në ty
Si asnjëherë më parë
I dashurum në ty, i dashurum në ty
Për ty fryma më ndal

REF: [x2]
Ajo, ajo më tha që s’jam i pari
Ajo, ajo e di që nuk e fali
Ajo, ajo do mësojë mua të më dojë
www.hiteshqip.org

Ajo, ajo më tha që s’jam i pari
Ajo, ajo e di që nuk e fali
Ajo, ajo një ditë do të më kuptojë

S’ka rëndësi ma nesër ku do jesh ti
Me kënd zgjohesh e me kënd bën dashni
Me rëndësi nuk do jemi unë dhe ti

Ti me mu ndaje veç shtratin
Por në shpirt jo nuk isha unë
Se për ty isha dikush më shumë

I dashurum në ty, i dashurum në ty
Si asnjëherë më parë
I dashurum në ty, i dashurum në ty
Për ty fryma më ndal

REF: [x2]
Ajo, ajo më tha që s’jam i pari
Ajo, ajo e di që nuk e fali
Ajo, ajo do mësojë mua të më dojë

Ajo, ajo më tha që s’jam i pari
Ajo, ajo e di që nuk e fali
Ajo, ajo një ditë do të më kuptojë