Befasisht – Mergim Mjeku & Shpat Kasapi Lyrics

Ajo me morri zemren tash,
per cudi nje fjale sja thash
se di cka ndodhi
nuk e di,nuk e di

Ndoshta syte e saj plot zjarre
edhe fjalet i kan marre
ti ske faj,ti ske faj
jo ske faj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Per mua eshte hera e pare ne jet
Para dikujt pa fjal kam mbet
se di cka ndodhi se di
nuk e di,nuk e di

Me thuaj vetem ti nje fjal
Eshte dashuri me shikim te pare
ti ske faj,jo jo ti ske faj
ti ske faj
www.hiteshqip.org
Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni i fundit
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te te tregoj
nuk e di si te te tregoj
nuk i thash se e dashuroj