Blue – Rina & Amelia Lyrics


Falma mama falma
Tash veq po pi
E nuk po nalna mo nal mama
Mka lon per tjeter
Nuk jam vetja mo vetja mo
Eshte shume e bukur ai ska faj×2
Mama sa her e boj gabimin ama fal mama
Sa shume po mdjeg me tjetren kur e shoh mama
Prane meje po kalon sikur ska ndodh kurgjo
Po mu hala njejt me dhemb
Se ti se di ca mbone
Prej qe nuk jem bashke mo je
I ke harru ca fole
Sa premtime ti mi dhe
Se qel me telefonin
Nuk ma cel mo asni tel
Po mdeh iee po mdeh ieee
Falma mama falma
Tash veq po pi
E nuk po nalna mo nal mama
Mka lon per tjeter
Nuk jam vetja mo vetja mo
Eshte shume e bukur ai ska faj×2