Cohu kerceni – Bes Kallaku & Yll Baka Lyrics


A e di se c’thot refreni?
Cohu kerceni, cohu kerceni
Se me mire se ktu sdo gjeni
Cohu kerceni cohu kerceni
Nje jet kemi, nje jet kemi.
Cohu kerceni cohu kerceni.

Kenga, ca thot kenga
Ma do shpirti ma do zemra
Hajde hajde futu brenda
Hajd shiko si duket gjendja.

Yes, yes, yes, do kercej der ne mengjes.
Yes, yes, yes, do kercej deri sa t’vdes
www.hiteshqip.org

Dale, dale Babale, opo dale dale Babale.
Frymen ma ma ma ndale
Kalle lale, kalle lale

Refreni.
A e di se cthot refreni?

Besi:
Kenga ca thot kenga ma do shpirti ma do zemra…

Merre merre dhe shokun
Merre nokun merre dhe lokun
Nje tradit e ka shqiptari
Kush te paguaje i pari

Dale dale Babale…