Dale kadale – Adelina Tahiri Lyrics


Ooh yey-yey-yeah
Ooh yey-yey-yeah

I’m in love
S’po du sene t’shtenjta
Du dashni pa centa
Me rëndsi o ndjenja
I’m in love
Mu m’pëlqen aroma
Dhe çdo ditë kuptova
Vlenë sa shumë miliona
www.hiteshqip.org

Tash koha për dashni
Zemër jam tu e ni
Tash koha për dashni
Zemër jam tu e ni
Hey

[Refreni 2x]
Ama nji kiss dale kadale
Është nata jonë s’du me u nal-e
Ama nji kiss dale kadale
S’kam me u nal-e, s’kam me u nal-e