Dali ku t’dali – Stine Lyrics


ohh baby yeah

[REF.:]
e nisim lojen tdali ku tdali
ashtu just for fun ashtu just like this
ajo se kishte menu fare
qe me kry ka me ra ndashni
se menjen e kishte me bo pare
se me ndjenjat bote biznis
tani qe ka ra mrena per fare
e paguj un qiran e shpise

moj lulilja jon me limona
lshoma venin peshe venin lshoma
isoj o regeaton edhe kjo zumba
futi edhe twerk jepi vroma ej
trupin e ke nice edhe beat-in
kercimi jot eshte tu mbenefiit
zhvishu pak nga pak trego dhipin
bohu animal e knaqe vipin yes
ajo don pare
se pranon qe per ato osht shit
ajo ska marre marre jo ska hic
eshte kureshtare e jeton si tfundit cdo dit
eshte mendjemadhe se me ndjenjat bote biznis

[REF.:]
e nisim lojen tdali ku tdali
ashtu just for fun ashtu just like this
ajo se kishte menu fare
qe me mu ka me ra ndashni
se menjen e kishte me bo pare
se me ndjenjat bote biznis
tani qe ka ra mrena per fare
e pagu lali qiran e shpise
www.hiteshqip.org

Ajo po don seks ajo po don alkol
ajo po don bar edhe te gjitha ne ..
ajo e don me stil ajo e don me klas
ajo e don qe kur ta bejm un dirty ti flas
ajo don me rrejt dhe kur vishet shtrenjt
don me e plas sa anej knej
ajo se thrret veten bitch e thrret veten star
se po jeton momentin imagjinar
ajo harron ku ka shpin se pi kokain
do xhiro me makin e ekstra limuzin
ajo po don me
se eshte tjeterkush
xhepin e ka plot prap kerkon me ja mush
minifundi eksit leket e roleksit
ajo vazhdon edhe abuzon
i erdhi funi tekstit , tekstit po jo seksit
se mu mpelqen kur ajo renkon

[REF.:]
e nisim lojen tdali ku tdali
ashtu just for fun ashtu just like this
ajo se kishte menu fare
qe me mu ka me ra ndashni
se menjen e kishte me bo pare
se me ndjenjat bote biznis
tani qe ka ra mrena per fare
e pagu dhe lali qiran e shpise