Duamë – Alban Skenderaj & Miriam Cani


Duame ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duame vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem

Duame ti vetem kur merr fryme
Vetem kur zemra jote rreh
Duame ti vetem pergjithmone asgje me shume
Duame ne zemer dhe ne mendje

Ndoshta nuk te fal dot nje kurore
Ndoshta nuk te vesh dot ne flori
Ndoshta nuk te fal dot nje pale krahe te fluturosh
Por dashuri, ne perjetesi
www.hiteshqip.org

Duame ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duame vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem

Duame vetem si e do natyra diellin
Duame vetem si e duan yjet qiellin
Pak me shume se dje, me pak se neser

Ndoshta nuk te fal dot perjetesine
Por perjetesisht te fal dashurine