Eren e saj – Adelina Berisha & Robb Daddy Lyrics

Si me money pa money
A thu a m’don ti tani
Si me money pa money
Une du njejt ty honey

Eren e saj, e mbaj, e mbaj, e mbaj
Edhe kur e laj, e laj, e mbaj
E ni prap eren e saj

Shtrengo, shtrengo
Sikur na nuk eshte asnjo
Jo s’tlo, jo s’tlo
Sikur na nuk eshte asnjo [x2]

Syte e saj, syte e saj i njoh
Ti nuk po munesh, as une s’po pres mo
Ti dollar, si ti nuk ka asnjo
Kohen se hupi, at sen mos e meno

So nevoje mu bo e madhe, madhe
Kerkuj si kallxoj qe ma dhe, ma dhe
Zemren, zemren tonen po du me pas temen [x2]

Qysh koka vesh, krejt ngjyra-ngjyra
Sa here po e kqyri, babyt po i kesh ftyra
Po i kesh ftyra babyt, se une po e kqyri
Edhe pse ngjyra-ngjyra u vesh, po i rri ma s’miri
www.hiteshqip.org

REF:
Si me money pa money
A thu a m’don ti tani
Si me money pa money
Une du njejt ty honey

Eren e saj, e mbaj, e mbaj, e mbaj
Edhe kur e laj, e laj, e mbaj
E ni prap eren e saj

Shtrengo, shtrengo
Sikur na nuk eshte asnjo
Jo s’tlo, jo s’tlo
Sikur na nuk eshte asnjo [x2]

Si boj zo, vet e lo, veq e lo, veq e lo
Mos humb kohe
S’jom si tjerat at sen ti harro
Oooo afro, afro oooo
Zemren ta dho

Ty t’pelqen kur keshim
Kur m’rrin te veshi
Boten plote me ngjyra ma bon ti babe
Oooo afro, afro oooo
Zemren ta dho

Si me money pa money
A thu a m’don ti tani
Si me money pa money
Une du njejt ty honey

Eren e saj, e mbaj, e mbaj, e mbaj
Edhe kur e laj, e laj, e mbaj
E ni prap eren e saj

Shtrengo, shtrengo
Sikur na nuk eshte asnjo
Jo s’tlo, jo s’tlo
Sikur na nuk eshte asnjo [x2]