Gone Girl – 2po2 & Flori Lyrics

REF: x2 Flori:
My baby is gone
My life is over
Cause i wanna be there for you
When you gone
My life is over
That Shouldn’t be the same
My baby is gone
My life is over
Even know that i was bad for you
Your life is long
It can’t be over

2po2:
Kish mujt me kon e thjeshtë jeta s’don filozofi
Kur dy njerëz duhen mes tyne ka kimi
T’jesh apo mos t’jesh 1000 here e kom ni
Senet i kom dit veç jom bo kishe spi di
Kom thon lehtë harroj
E pranoj
Egon tem t’madhe skom besu që e largoj
Se kom prit që keq kaloj
Kom menu që t’zavendësoj syn
Prej që ke shku ti kurgjo ma nuk o nisoj
Unë pa ty 1/2 edhe kjo formulë e vjetër
Sjom komplet mungon edhe gjysma tjetër
Pendimin tem sot për ty e qita n’letër
E nëse kthehesh fjalt kan mu kthy n’vepër
Me sy n’telefon po e pres thirjen teme kur pe qon
Mshelun n’dry veç vetë në një dhomë
Zakonisht kajna masi t’bohet vonë

Flori:
My baby is gone
My life is over
Cause i wanna be there for you
When you gone
My life is over
That Shouldn’t be the same
My baby is gone
My life is over
Even know that i was bad for you
Your life is long
It can’t be over
www.hiteshqip.org

2po2:
Du mu shpreh ti pom mungon
Aroma jote përreth meje egziston
Harroj që sje shpesh e thirri emrin ton
So ka ma nin për kurgjo jeta pa ty nuk po shkon
Yeah…me sy n’telefon po e pres thirrjen tem kur pe qon
Mshelun n’dry veç vet në një dhomë
Zakonisht kajna masi t’bohet vonë

Flori:
I kam humbur sytë duke mos t’pa
E kam humbur gjumin
Kam humbur duart duke mos të prekë
Kam arritur fundin
Të lutem më kujto oo oo
Nëse më ke dashtë
Dhe mos e harro oo oo
Ne kemi qenë bashkë

My baby is gone
My life is over
Cause i wanna be there for you
When you gone
My life is over
That Should’t be the same
My baby is gone
My life is over
Even know that i was bad for you
Your life is long
It can’t be over