Hava Hava – Trimi Lyrics


Intro:
Aj aj aj aj
Hava Hava
Mashalla o mashalla
Hava Hava
Mashalla o mashalla
E kthejna clubin n’tallava 2x:
Si shiptart jo nuk ka
Mashalla o mashalla

Text1:
Dale ti dale
Hapin ti nale
Zemren ma kalle
Kallxom qysh me hi n’valle
Fale ti fale
Zemren ti fale
Ki me ardhe me mu
Mos u bo menjemadhe

Chorous:
Kalla shqipe, sonte kalle
Merri shoqet edhe hajde hin n’valle
Veq muziken jo, jo mos e nale
Se ton naten gjujna, gjuna pare
Se kur dojm qesim alltia
Edhe knojna xhamadani vija-vija
Osht Kosova e osht Shipnia
Kejt bota na thirr mafia
www.hiteshqip.org

Refreni:
Hava Hava e qojna na
Mashalla o mashalla
Hava Hava e qojna na
Mashalla o mashalla
E kthejna clubin n’tallava 2x:
Si shiptart jo nuk ka
Mashalla o mashalla

Text2:
Kapi, ti kapi, mindilat ti kapi
Fitilat i dhezim
Se kqyrim na xhepin
Probleme mes veti
Na gjuhet dhe shteti
Apet se apet per mashalla jemi

Chorous:
Kalla shqipe, sonte kalle
Merri shoqet edhe hajde hin n’valle
Veq muziken jo, jo mos e nale
Se ton naten gjujna, gjuna pare
Se kur dojm qesim alltia
Edhe knojna xhamadani vija-vija
Osht Kosova e osht Shipnia
Kejt bota na thirr mafia

Refreni:
Hava Hava e qojna na
Mashalla o mashalla
Hava Hava e qojna na
Mashalla o mashalla
E kthejna clubin n’tallava 2x:
Si shiptart jo nuk ka
Mashalla o mashalla