Ja fala – Teuta Selimi Lyrics


Atë natë që m’le, atë natë që u ndamë
Edhe sot për ty, zemra m’qanë
E di kush je
Çfarë zemre ke,
Jemi dashtë
Po, fati im nuk je!

Ref.
Takoje nga unë bani t’fala
Thuaj gabimet ia fala, eeeee…
Thuaj se, për ty kam qaaa…
Tregoj se për ty po vuaj,
Se po ikin ditë dhe muaj
Heeej… une ty
Kurrë s’të harroj…
www.hiteshqip.org

Edhe sot jam tu pritë
Malli mi ka marrë sytë
Për me t’pa, unë ty jam mërzitë
Nuk jemi bashkë
Me u nda s’u dashtë
Jetën time
Unë pas teje e lashë…

Ref.
Takoje nga unë bani t’fala
Thuaj gabimet ia fala, eeeee…
Thuaj se, për ty kam qaaa…
Tregoj se për ty po vuaj,
Se po ikin ditë dhe muaj
Heeej… une ty
Kurrë stë harroj…