Jem Ilira jem Teuta – Gold AG & Nikollë Nikprelaj


Tane kto male sikur thrrasin
bjeshket tona dic po flasin!
Mos harroni kange t’ja thoni!
Jem Ilira, Jem Teuta
jem te Rritun neper lufta!
Gjithe Shqiptar Kudo Jane
nuk kem tjeter vec nji nane!

GOLD AG:
Botës anë e mban shqipet ka i ran
na e kena 1 kombë na e kena 1 nanë
e kena 1 gjuhë e kena 1 Flamaur
para botes pata arsye per mu mburr
a jam n’evrop a pertej oqeanit
unë jam Shqiptar ma i vjetri i ballkanit
edhe zani mu shterr e mos me fol kurr
vetem kush je se t’kallxoj me dy dur

REF:Jem Ilira, Jem Teuta
jem te Rritun neper lufta!
Gjithe Shqiptar Kudo Jane
nuk kem tjeter vec nji nane!

GOLD AG:
Hej shqipe ku je shqipe
qe ku jom shqipe deri n’dhe
shqipen n’gjak unë e kam
Shqipnis Etnike nanë kush i thot
kur te thirr atdheu i dalum per ner
e lavdi per bese e burrni
unë smuj pa shqipni si kur toka pa shi
unë jam emblema veq me 3 shkronja
e mat mir flamurin e ban veq Shqiponja

REF:Jem Ilira, Jem Teuta
jem te Rritun neper lufta!
Gjithe Shqiptar Kudo Jane
nuk kem tjeter vec nji nane!