Kenge Shpirti – Irkenc Hyka


Mos harro ti syt e mi
Kur unë të jem larg
nese deti nuk të kthen
toka nuk më mban

mos harro ti syt e mi
kur un të jem trret
ah kurbet kurbet i zi
dashnin na more

të prita, ku je zemër
a e din sa kam pa t’pa
shkoj dimri dhe pranvera
e unë lotin n’sy hala
do dehem, po do dehem
do bertas unë emrin tën
për mua nuk ka tjetër
o më ty o vetëm
www.hiteshqip.org

REF.:
Mos harro ti syt e mi
Kur unë të jem larg
nëse deti nuk të kthen
toka nuk më mban
mos harro ti syt e mi
kur un të jem trret
ah kurbet kurbet i zi
dashnin na more

të prita, ku je zemër
a e din sa kam pa t’pa
shkoj dimri dhe pranvera
e unë lotin n’sy hala
do dehem, po do dehem
do bertas unë emrin tën
për mua nuk ka tjetër
o më ty o vetëm

REF.:
Mos harro ti syt e mi
Kur un të jem larg
nese deti nuk te kthen
toka nuk me mban

mos harro ti syt e mi
kur un të jem trret
ah kurbet kurbet i zi
dashnin na more