Luj edhe pak – Noizy


luj edhe pak vetem tlutna luj ma kadal 2x
she is dancing a lady 2x
ojejeje luj ma kadal vetem tlutna luj edhe pak
i like what she do that
i thash jam kurjoz me dit a je tut a?
i like why she move back i thash ja kurjoz me dita a je murda
kur pa from me aa, para pasqyres why from me aa? 2x
i like what do that edhe un fillova dhe lujta
filloka dhe u tutka
why from me?
para pasqyres why from me aaa? 2x
www.hiteshqip.org

luj edhe pak vetem tlutna luj ma kadal 2x
she is dancing a lady 2x 2x
ojejeje luj ma kadal vetem tlutna luj edhe pak

you look so hot, syt e bukra dhe thirri pokahontas 2z

kur pa from me aa, para pasqyres why from me aa? 2x
i like what do that edhe un fillova dhe lujta
filloka dhe u tutka
why from me?
para pasqyres why from me aaa? 2x

luj edhe pak vetem tlutna luj ma kadal 2x
she is dancing a lady 2x 2x
ojejeje luj ma kadal vetem tlutna luj edhe pak

Ky tekst u dërgua nga Klevin