M – Zanfina Ismaili Lyrics

Mos me mi pa ata lotë
Kthema ti aromën tënde sot
Ngrohma ti këtë zemrën time t’ftohtë
Loçka ime, trego ti ku je…

Ti veq mi ndi kto hapa që po vijnë tek ti
Të tregoj dhe njëherë sa jam mërzitë
E kena jap një besë, që s’kena me e thy
Mu ka mbush syni me vaj
www.hiteshqip.org

Si me ra shi këto lotët e mi
Dritën po ma ndalin, ma ndalin në sy
Unë nuk jam e plotë nëse s’jam te ti ejj..ej

Mos me mi pa ata lotë
Kthema ti aromën tënde sot
Ngrohma ti këtë zemrën time t’ftohtë
Loçka ime, trego ti ku je…