Makarena – Irkenc Hyka & Bes Kallaku Lyrics


Makarena Makarena,
Makarena Makarena,
Makarena Makarena

Det, Relax on my mind,
Stop dashni it’s summer time
Rena,rena Makarena
M’duket se prap rash mrena.

Dhe pse n’vere ti bon me vape
Une vrap mbas teje prap
Vish papi ti me moda
Loku m’thot s’ke byk me ka

Luje,luje, luje, luje me cuna Fushkruje
bone, bone, bone bone me cuna Tirone
Po i heqin t’gjitha
Po dalin me sytjena
Opopo mi mami se filloi mi Makarena

Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena
www.hiteshqip.org

Mu ke bregu lumit
mu ke bregu Lanes
Cuni ijes me kencin e Tanes
A kena cupa turne
a kena cupa frena
Duart dallisen tu kercy me Makarena

Jena me kostume
Me kollare jena
Nuk e mbaje veten kur fillon Makarena
Mushe dhe nje here deri sa te dehna
Ka lezet shot sikur e kthen me Makarena

Luje,luje, luje, luje me cuna Fushkruje
bone, bone, bone bone me cuna Tirone
Po i heqin t’gjitha
Po dalin me sytjena
Opopo mi mami se filloi mi Makarena

Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena
Ojnana Makarena Makarena