Olsi Bylyku & Elgit Doda – A pyte Lyrics


A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?
A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?

Koha shi, java 7
Hera parë, hala koha nuk ka hap
Eh sa çudi
Tjerët po thonë dielli ka gdhi
M’duket dritën, se shohin veç sytë e mi
Egoist, se di ma shumë unë a ti?
Krenari, se di ma shumë unë a ti?
Xhelozi, se di ma shumë unë a ti?
Zi, violinat tu përcjell këtë dashni.
Arsyen ti e di, ndaj plaga është pa kurë
Ti m’njeh, unë s’kam lot po e maj nën lëkurë
Debatet s’patën urë e nuk tentum mo kurrë
Qesh betu s’kam me shkrujt për ty
Po s’jam tu majt posturë
E miqve thuj u ndam se asnji nuk ka trishtim
Ruje vet’ dhimbjen, thuj s’du përqafim
Se ëndrrat unë ti di, e di se ke fuqi
Veç t’uroj që me m’rri, se kom me gzu n’vetmi

A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?
A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?

A po pyt si jam unë apo jam siç m’ke lon?
A po ha? A po pi? E për punë a jam vonë? Apo…
Jom n’dhomë tu menu si e lamë pa u lon
Asigjo pa thonë, po tattoo-n e kom
Si çdo qen mora 2 k*^*^ n’dhomë
Hala ty n’kry, me kto s’kom ereksion
E kur t’pys vetja, pse me ty nuk jam unë?
Kujtoja dhe asaj që s’të doja dot më shumë

Jo mos mendo se jam i dobët
Veç se mi ke pa lotët n’sy
Ishin për dashninë, e jo për zemrën
Që mu ka thy
Jo mos mendo se jam i dobët
Veç se mi ke pa lotët n‘sy
Ishin për dashninë, e jo për zemrën
Që mu ka thy (Ooh)

A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?
A pyte ti najher, pse mu tha shpirti?
Pse mu tha zemra?
A pyte ti najher, pse ika nga ti?
E jo mo su ktheva?

Jo mos mendo se jam i dobët veç se mi ke pa lotët n’sy
Ishin për dashni, e jo për zemrën
Që mu ka thy