Pa Ty – Soni Malaj & Tim Lyrics


[SONI:]
Ça ndodh tonight tonight
we’re gone rock this party
dite e nate
dite e nate
Vajzat dhe çunat, çunat
atmosfera edhe duart,
duart lart, duart lart

Se kjo eshte nata
kjo eshte nata
se per ty kom dal
pres te vish me mall
kjo eshte nata
kjo eshte nata
pres une ti me ardh
se per ty kom dal

Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj
Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj
www.hiteshqip.org

[TIM:]
When I see your face in the morning
makes me fall in love
she makes me smoke like e …
ay aman ay aman
she’s on fire, she’s on fire
when I’m around her
always so higher
when I’m always so higher
per ty une vi asnjere nuk kom me t’lon vet
menjen te ty e kom shawty
qe ti mu po m’pret me dal
edhe ti po m’pret me dal
e nuk e di tash pse kom ngec
po du me hup
e din ti qe per mu nuk eshte e lehte
I am high aj aj aj

[SONI:]
Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj
Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj

[TIM:]
I want you beautiful girl
I want you beautiful girl
aj aj aj aj
aj aj aj aj
so beautiful girl
so beautiful girl…

[SONI:]
Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj
Ku je ti mu ma thuaj
momentet pa ty m’duken muaj
pa ty m’duken muaj