S’e kam prite – Skerdi Lyrics


Edhe loti po qan,
shume dhimbje u bon.
Tu vazhdon e mban,
inatin e mban.
A po t’duket si une,
kur i thu t’du shume.
Mos e bo me vujt n’fund,
ti shpirt i helmum.

Nuk ki meshire,
nuk ki meshire,
cdo gje ti ke ngire,
nuk ki meshire,
nuk ki meshire,
cdo dje ti ke ngire.

[REF] :
Hala po t’du,
hala po t’du,
pse s’je me mu,
pse s’je me mu.
Hala po t’du,
hala po t’du,
ti vet ke shku.
Jo nuk e kam prit,
na dy mu nda,
kam dashte perdite,
dashnine me ta dhane.
Po du me dite,
trupin kujt ia fale.
Hala jam i ipite,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale.
Po du me dite.
www.hiteshqip.org

Nuk harrohet beb,
dhe pse koha ec,
me u nda o lehte,
po veshtire me mbete.
Ke dashte me kon e lire,
ke thon mos hajde ku rri,
po nuk t’doli mire,
sot askush nuk t’thirre.
Tash qaje veten tonde,
qaje qaje veten tonde,
kujtoja aty sonte,
zemra jote ke e donte.

[REF] :
Hala po t’du,
hala po t’du,
pse s’je me mu,
pse s’je me mu.
Hala po t’du,
hala po t’du,
ti vet ke shku.
Jo nuk e kam prit,
na dy mu nda,
kam dashte perdite,
dashnine me ta dhane.
Po du me dite,
trupin kujt ia fale.
Hala jam i ipite,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale,
hajde kete pije ndale.
Po du me dite.