Te dua – Aurela Gace


Une dua te jem
Me ty te jem
Edhe sonte, edhe sonte…
Ma thuaj nje fjal
Sikur dhe nje fjal
Do mjaftonte, vetem sonte…
Tortur e shpirtit tim
Per ty jap boten
Te fundit fryme per ty
Zemra e mban.

Refreni:
Per ty une do leviz
Malet do leviz
Me mbahet fryma
M’dridhen gjunjet, ti se di
Per ty une do leviz
Malet do leviz
Ku t’a gjej forcen
Te t’a them, une nuk e di…

Sikur te rilindja
Prap tek ty do vija
Do t’kerkoja, prap do t’kerkoja…
Me gabimet tua
Keshtu siç je te dua
S’do t’kerkoja te t’ndryshoja
Tortur e shpirtit tim
Per ty jap boten
Te fundit fryme per ty
Zemra e mban.
www.hiteshqip.org

Refreni:
Per ty une do leviz
Malet do leviz
Me mbahet fryma
M’dridhen gjunjet, ti se di
Per ty une do leviz
Malet do leviz
Ku t’a gjej forcen
Te t’a them, une nuk e di…

Ku t’a gjej forcen
Te t’a them, une nuk e di…
Per ty une po leviz
Malet po leviz
Me mbahet fryma
M’dridhen gjunjet, a e di…
Per ty une po leviz
Malet po leviz
Gjithmone me ty
Ne krahet e tu ne perjetesi.

Sikur te rilindja
Prap tek ty do t’vija..