Te pershendes – Sabri Fejzullahu


Ah, sa po du me t’pa
qoftë në ëndërr vetëm një herë
s’ka une e di qe s’ka njeri
qe ne kete toke ka shkel

Ajo fytyrë ndriçonte qytetin
e buzëqeshja mahniste
lypësin dhe mbretin
Ishte ti që erdhi si mëshira
ma dallove të keqen nga e mira

REF. 2x:
Të përshëndes dhe për ty qaj
dhe emrin tënd në zemër e mbaj
Të përshëndes me dashni
derisa të vdes
www.hiteshqip.org

Ti me m’dhon ujë me pi
e pres ditën plot përmallim
ty me t’pa sy me sy
Shpirti im kërkon e kërkon pa pushim

Ajo fytyrë ndriçonte qytetin
e buzëqeshja mahniste
lypësin dhe mbretin
Ishte ti që erdhi si mëshira
ma dallove të keqen nga e mira

REF. 2x:
Të përshëndes dhe për ty qaj
dhe emrin tënd në zemër e mbaj
Të përshëndes me dashni
derisa të vdes