T’lutem – Skerdi & Mimoza Shkodra Lyrics


[Mimoza:]
Thuj ndjenjat ku vajten,
qka i bom ksaj dashnii,
Lotën shpirtin e lagen,
e fshin pergjithnji

[Skerdi:]
Ajru ty te falem se zemren ma ke mbi
Je ajo qe me ngjan,
Gabim e ka çdo njeri

[Mimoza:]
Sa mke lendu ti,
Gjdo dhimbje ne shpirt e kam mbajt,
Te dy i tham lamtumire
Tash kush pe mban ket faj
T’lutem, un ty t’lutem ma dy
sa malli m’ka marr
Un ty t’lutem, t’lutem
çdo gabim ti mu me ma fal

[Skerdi:]
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni

[Bashke:]
Qe kena humb te dy
O kena kena humb te dy
A mujna me kthy me kthy
S’muna me nejt pa ty pa ty

[Skerdi:]
Falmi gabimet lej e di,
se nshpirt ty tkam vra ti falmi,
akoma ndjej
Besoj te dua lart
www.hiteshqip.org

[Mimoza:]
Mos i haro ndjenjat dhe netat tona,
nuk o mir na dy me nejt ndam,
A e din sa bosh ndehem akoma,
Thirrum zemer s’ban te rrim te ndam.

[Skerdi:]
E na su ndajem ya e na se du mu pa,
Nese do mu pa,
E na su ndajem E nese don me m’pa.

Ref.:
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni

[Bashke:]
Qe kena humb te dy
O kena kena humb te dy
A mujna me kthy me kthy
Smuna me nejt pa ty, pa ty

[Mimoza:]
Ye ye sa duhemi na,
Sa duhemi na,
Uu le t’folin kta,
E di qe mir s’dun me na pa

[Skerdi:]
Ye ye sa duhemi na,
Sa duhemi na,
Uu le t’folin kta,
E di qe mir s’dun me na pa

[Mimoza REF.:]
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni
Un ty t’lutem, t’lutem per dashni

[Bashke:]
Qe kena humb te dy
O kena kena humb te dy
A mujna me kthy me kthy
Smuna me nejt pa ty, pa tyyyy.