Zoti t’me vrase – Bruno


I shkruajta fjalet une me shkumes
ne nje tabel te zez
sic ish jeta ime
ne nje tabel te zez
sic ish jeta ime
por u ngrite ti ngadal ti fshije
fjalet qe per ty une i kisha shkruar
fjalet qe per ty ne zemer kisha shkruar

Ref:
dhe pse jemi larg (2x)
zoti tme vras
nese stkom dash
nese stkom dash
jo ty stkom dash
www.hiteshqip.org

ashtu si erdhe ti
jeten time
ashtu edhe une
ne jeten tende
ashtu edhe une
ne jeten tende
u largove tu nga jeta ime
ashtu si une
skisha menduar
ashtu si une
skisha menduar

Ref:
dhe pse jemi larg (2x)
zoti tme vras
nese stkom dash
nese stkom dash
jo ty stkom dash