A e din – Blero & Ylber Osmani Lyrics


A e din sa vret më shum se fjala,
kur bashk me lot vjen edhe ndarja
e qka po don më shum kur vet i dhe fund
pse ste kam fat
e qka po don më shum kur vet i dhe fund
pse ste kam fat.

E di sësht leht met pa me tjetër
nga malli për ty flas me vetën
i them se ka harru, i them se ka lakmu
veq vetën ka mashtrru
i them se ka harru,i them se ka lakmu
veq vetën ka mashtrru.

Edhe sa si ty ai ka me i lanë
kjo lakmi ty ka me tvra,
Pyete zemren tem pse e ke trradhtu
nga dhimbja zdi a met a met lendu

Edhe sa si ty ai ka me i lanë
a e sheh veten ku ke ra
ai qet ka dashuru e ke largu
sa me vjen keq qysh ke përfundu.
www.hiteshqip.org

A i ke dhon fjal tjetrit qe dikur mi the
a i premtove tjetrit njejt qysh mu mke rrejt
thojn shum pak kem nda dashurin me inat,dashurin me inat
thojn shum pak kem nda dashurin me inat, dashurin me inat

E di sësht leht met pa me tjetër
nga malli per ty flas me vetën
i them se tka harru i them se ka lakmu
veq veten ka mashtrru
i them se tka harru i them se ka lakmu
veq veten ka mashtrru.

Edhe sa si ty ai ka me i lane
kjo lakmi ty ka met vra
pyete zemren tem pse e ke trradhtu
nga dhimbja zdi a met fal a met lendu

Edhe sa si ty ai ka me i lane
a e sheh veten ku ke ra
ai qet ka dashuru e ke largu
sa me vjen keq qysh ke përfundu.