N.U.N – Blero

Të deshta ty më shumë se veten Për ty harrova edhe jetën Gjithqka për mu ishe veq ti Nga zemra nxorra dhe të fala Atë që nuk e thotë dot fjala Mbylla sytë dhe ike ti Ne u ndamë çdo gjë përgjysmë e lamë Nga dhimbja që për ty kam Më vjen keq se përfundove […]

N.U.N – Blero