Alban Skenderaj & Ada – Ama Lyrics


Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Veç kujtime m’len
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Te un’ prapa vjen

[Chorus: ADA]
Sa shum’ po du me t’pa
Sa shum’ du me t’pa e nuk mundem jo
Me t’harru zemër
Me t’harru zemra ty, jo nuk muj kalon
Oh ama, oh ama
Ama dashnin’, zemrën ty ta dho
Oh ama, oh ama
Ama mund’sin’ dhe njëher’ me t’pa

Verse 1: Alban Skenderaj]
A s’ishe ti, a s’ishe ti
Që dikur jetën ma dhe?
A s’ishe ti, a s’ishe ti
Që “Përgjithmon’ bashk” më the?
Tani jetoj un’ me kujtimet që më le
Tani një libër nuk mjafton të shkruaj drama
Tani fytyra jote shfaqet nëpër re
Çdo dit’ në syt’ e mi ngushtohet panorama
Kjo s’ishe ti, ti, ti
Kjo nuk ishe ti, kjo nuk ishe ti, kjo nuk ishe ti
Kjo s’ishe ti, ti, ti
Kjo nuk ishe ti, jo, jo, kjo nuk ishe ti

[Pre-Chorus: ADA]
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Veç kujtime m’len
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Te un’ prapa vjen

[Chorus: ADA]
Sa shum’ po du me t’pa
Sa shum’ du me t’pa e nuk mundem jo
Me t’harru zemër
Me t’harru zemra ty, jo nuk muj kalon
Oh ama, oh ama
Ama dashnin’, zemrën ty ta dho
Oh ama, oh ama (Oh ama, ama)
Ama mund’sin’ dhe njëher’ me t’pa (Uh)

Verse 2: Alban Skenderaj]
A s’ishe ti, a s’ishe ti
A e mban mend çfarë më the?
A s’ishe ti, a s’ishe ti
Pse nuk je më sot, si dje?
Tani jetoj un’ me kujtimet që më le
Tani një libër nuk mjafton të shkruaj drama
Tani fytyra jote shfaqet nëpër re
Çdo dit’ në syt’ e mi ngushtohet panorama
Kjo s’ishe ti, ti, ti
Kjo nuk ishe ti, kjo nuk ishe ti, kjo nuk ishe ti
Kjo s’ishe ti, ti, ti
Kjo nuk ishe ti, jo, jo, kjo nuk ishe ti

[Pre-Chorus: ADA, ADA & Alban Skenderaj]
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Veç kujtime m’len
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Te un’ prapa vjen

[Chorus: ADA & Alban Skenderaj, Alban Skenderaj]
Sa shum’ po du me t’pa
Sa shum’ du me t’pa e nuk mundem jo
Me t’harru zemra
Me t’harru zemra ty, jo nuk muj kalon
Oh ama, oh ama
Ama dashnin’, zemrën ty ta dho
Oh ama, oh ama, ama
Ama mund’sin’ dhe njëher’ me t’pa (Uh)

Post-Chorus: ADA, ADA & Alban Skenderaj]
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Veç kujtime m’len
Oh, zemra jem, zemra jem, zemra jem
Te un’ prapa vjen

[Outro: ADA]
Zemra jem, te un’ prapa vjen
Zemra jem, te un’ prapa vjen