DMP – Capital T & Ledri Vula Lyrics


Capital t:
Ejj,
Kaniher vetmeveti une po thom
Shum ma mir’që sjena, e ma mir që s’tkom
Po kaniher ti po m’mungon,
Bjen diçka që emrin ton mu ma kujton.
Po du me t’pas, ti je ka don me m’plas
Pe bon me ‘kast’ kur po m’thu që nuk ki kohë
E une plot inat, veq po du me zgat
E di që edhe ti po don mu nxon (ejj)
Sa shum po reziston, ton ky tension që e kena n’mes po na munon
Jari kurrë nuk priton me ardh te ti
Se sun pi ndali ndjenjat që për ty i kom
Dashni,sukses, pare dhe stres,
Punë, vullnet, vullkan e zjarr…
Kur na dy bashk jem, flak,flak,
Kur na dy bashk jem…

Ref:
Jom ka du met’pas (jom ka du me t’pas)
Se ton jetën t’kom dasht (se ton jetën t’kom dasht)

Jom ka du me t’pas, pas, pas
Jom ka du me t’pas…
Se ton jetën t’kom dasht, dasht,dasht
Se ton jetën t’kom dasht…(x3).

Ledri:
Qysh me bo na,bo na, me kon veq na dy
Se jon do sene që munesh mi thon veq n’katër sy
Se ti je e jemja (ej), e une jom i joti (je)
Ti mu falma zemrën, e une ta fali botën.
Ti mu m’gjen qaty ku e ki ti
synin, trunin,shpirtin, zemrën, punën, lekun, gjumin, trupin, jetën, vetën,… t’kompletoj.
M’pëlqen kur lazdrohesh, kishe nervozohesh
A e din kur t’qetsohesh, kur e jemja bohesh…

Ref:
Jom ka du met’pas (jom ka du me t’pas)
Se ton jetën t’kom dasht (se ton jetën t’kom dasht)

Jom ka du me t’pas, pas, pas
Jom ka du me t’pas…
Se ton jetën t’kom dasht, dasht,dasht
Se ton jetën t’kom dasht…(x3).