Duro Shpirt – Aida Doci


Sonte je ti
Ne vendin e njejt
Ne kohen e njejt
Me njerin e gabuar
Eshte ora e njejt
kur jemi taku
Dhe kur jemi nda
Per mos tu takuar

M’ka marr malli
O m’ka marr malli veç me t’pa
M’ka marr malli
Sa jam gjalle, s’kam vdek hala
Mos em qelt asni saba
Mos em qelt asni saba

REF.:
Duro shpirt, ah duro shpirt
Se dite e nate po qaj per ty
S’po m’terren syte
Duro shpirt, ah duro shpirt
E mjera une me mire ket dit
mos me e pas prit
www.hiteshqip.org

Ky kalendar
mallkuar qoft!
Per mua u harroft!
E une u harrovsha!
Jete e padrejte
Ti fala krejt
E nuk ja ka vlejt
Ma mir mos kiofsha

M’ka marr malli
O m’ka marr malli veç me t’pa
M’ka marr malli
Sa jam gjalle, s’kam vdek hala
Mos em qelt asni saba
Mos em qeltasni saba

REF.:
Duro shpirt, ah duro shpirt
Se dite e nate po qaj per ty
S’po m’terren syte
Duro shpirt, ah duro shpirt
E mjera une me mire ket dit
mos me e pas prit