Elgit Doda & Klodian Kodra – TL 2 Lyrics


[Elgit Doda:]
Ti nuk po don as unë s’po du
prej inatit jena këtu
s’po du met pa e as ti mu
m’ke lon vetën tu mashtru.

Ti merri krejt, merri krejt
merri ik e mos u kthe
merri krejt
mo mirë pa ty jam unë.
ti merri krejt, merri krejt
vetëm dhimbjen lema mu
inat me veten kam se hala po t’du

[REF. Klodian Kodra:]
Ah sa du, sa du me t’pa
Dhe një herë me t’pas n’krahë
Unë krejt ti fali, veç me kon me mu
Ah sa du, sa du me t’pa
Sa dhe sytë për ty m’janë tha
A m’mendon ndonjëherë apo m’ke harru?

Ah sa du me t’pa
Dhe një herë me t’pas n’krahë
Unë krejt ti fali, veç me kon me mu
Ah sa du me t’pa
Sa dhe sytë për ty m’janë tha
A m’mendon ndonjëherë apo m’ke harru?

[Elgit Doda:]
Nuk e di mo se kush je
pse inati nuk po të le
unë po vuj e ti po vun
pse po ikën, pse po vjen
pse po më lun
e pse po më çmend
a e din sa shum

Ti merri krejt, merri krejt
merri ik e mos u kthe
merri krejt
mo mirë pa ty jam unë.
ti merri krejt, merri krejt
vetëm dhimbjen lema mu
inat me veten kam se hala po t’du

[REF. Klodian Kodra:]
Ah sa du, sa du me t’pa
Dhe një herë me t’pas n’krahë
Unë krejt ti fali, veç me kon me mu
Ah sa du, sa du me t’pa
Sa dhe sytë për ty m’janë tha
A m’mendon ndonjëherë apo m’ke harru?

Ah sa du me t’pa
Dhe një herë me t’pas n’krahë
Unë krejt ti fali, veç me kon me mu
Ah sa du me t’pa
Sa dhe sytë për ty m’janë tha

[Elgit Doda & Klodian Kodra:]
Nalëm, u nalëm.
Nuk po mundem me t’harru
Nalëm, u nalëm.
Nuk po mundem me t’harru
A m’mendon ndonjëherë
apo m’ke harru?