Falem – Meda & Vjollca Haxhiu Lyrics


[Meda:]
Me ty u ngrita, pa ty u poshtërova
Rand gabova, rand gabova
Si ty dashni skam pas në jetë
E para dhe e fundit ke me mbetë

[Vjollca:]
Dashni e vjetër, plagë e re
Sa her të shoh, për sgjalli hy në dhe
Me u bashku jo nuk le vend
Per dhimbjen time vonë t’paska ra n’mend

[REF.:]
[Meda:]
Falëm falëm afër teje ndalem
[Vjollca:]
Falja e lutja të pranohet
Burri burr veq n’dashni dorezohet
www.hiteshqip.org

[Meda:]
Gabimi falet e jeta s’ndalet
Po plaga po dhemb o shpirti jem

[Vjollca:]
E harrume le të mbes
Qofte gabimi i fundit në jetë

[REF.:]
[Meda:]
Falëm falëm afër teje ndalem
[Vjollca:]
Falja e lutja të pranohet
Burri burr veq n’dashni dorëzohet