Finem – Drill Lyrics


Apo doni me fakte apo me drill X2
Shife punen tane po ta jap kshill
Nisen dy motorra ty me tkill
Dy silenciatora hiç pa u dridh

Kokokokokoko kokokriminel
Lujta lujta lujta majta hekrin nbel
Kokokriminel ma-majna hekrin nbel
Jo me ne mer shok jo me ne mer çun
Jo se kena frik po hecim me kanun
Ju ka kap tuta paranoj ju futa
Mir se t’thyjet koka por t’thyjet dhe huna
Dy pluma shkon n’paqe
Po ty tkom dy vargje
Dy shok me dy vrasje
Dy cerra t’vijn n’lagje
Dy shpulla n’dy faqe
A e doni me fakte
Dy video me dal
Bohesh per ilaçe

Apo doni me fakte apo me drill
Shife punen tane po ta jap kshill
Nisen dy motorra ty me tkill
Dy silenciatora hiç pa u dridh
Kokokokokoko kokokriminel
Lujta lujta lujta majta hekrin nbel
Eee rrotull rruga kokokriminel
Jam rrit me kto çuna
Majna hekrin n’bel