Hit Hit – Sabiani, Marseli, Petro & Kallashi Lyrics

Marseli…
Ori ori origjinalja hit hit e bona
De de delisja hit hit e bona x2

Petro…
mu m’thirin talent
What’s up talent
Muzika doktor
E une pacjent

U ngjita lart sot
Po ngjitna lart sot
E bojna non-stop
Dhe prap on top

ooooo A po t’pelqen kjo
ooooo E di t’pelqen kjo x2

Sabiani…
Ke te marr e ke te le
Hajde se s’po le asnje
Ti tullacin ke per kra
Un kam flok edhe para

Kam para kam para
Kam dhe unixat ne kra x2
www.hiteshqip.org
Marseli…
Ori ori origjinalja hit hit e bona
De de delisja hit hit e bona x2

Petro…
m’thirin talent
What’s up a talents
Muzika doktor
E une pacient

U ngjita lart sot
Po ngjitna lart sot
E bojna non-stop
Dhe prap on top

oooo A po t’pelqen kjo
oooo E di t’pelqen kjo x2

Sabiani…
Ke te marr e ke te le
Hajde se s’po le asnje
Ti tullacin ke per kra
Un kam flok edhe para
Para kam para
Kam dhe unixat ne kra x2

Marseli…
Ori ori origjinalja hit hit e bona
De de delisja hit hit e bona x2