Irkenc Hyka & Pandora – Nisja vajit Lyrics


Më le
Ne gajle t’mia ti sonte më le
Kjo rina paska dhimbje
Se kam dit ça njeri je
Më le
Vazhdo puthe jo mos i kurse
Para meje sikur s’me njeh
M’the te du nje tjetër e ke
Un dhe ti nje dit dikur prap kena mu pa
Mos me m’thuj qe t’ka mungu zemra qe ke vra
Zemër nisja vajit
Mos ma nalni at muzik
Se s’po du me kajt
Boll kam vujt per ty çdo dit
Zemër nisja vajit
Mos ma nalni at muzik
Se s’po du me kajt
Por ti prap pikon ne shpirt
Më le
Ti bej keq vetës më le
S’te kerkoj me e di ku je
Lamtumire me shpirt s’ma the
Un dhe ti nje dit dikur prap kena mu pa
Mos me m’thuj qe t’ka mungu zemra qe ke vra
Zemër nisja vajit
Mos ma nalni at muzik
Se s’po du me kajt
Boll kam vujt per ty çdo dit
Zemër nisja vajit
Mos ma nalni at muzik
Se s’po du me kajt
Por ti prap pikon ne shpirt