Jeten Tende – Shkurte Gashi & Bruno


[Shkurta:]
Nuk po ndihem gjalle
dhe pse frym po marr
Sa veshtir me dasht
vetem nga larg

[Bruno:]
S’gjen tjeter njeri
mua m’thu dashni
E ki nje arsye
po s’du ta di

[REF.:]
Mos shkaterro ti jeten tande
Nuk ja vlen per mu me u nda-e
T’lumtur une ty du me t’pa-e
A munesh per mu mos me qa-e
www.hiteshqip.org

[Shkurta:]
E kuptoj pse hesht
e di qfar te vret
Nuk vendosa une
vendose vete

[Bruno:]
S’gjen tjeter njeri
mua m’thu dashni
E ki nje arsye
po s’du ta di

[REF. 2x:]
Mos shkaterro ti jeten tande
Nuk ja vlen per mu me u nda-e
T’lumtur une ty du me t’pa-e
A munesh per mu mos me qa-e