Kida, MC Kresha & Lyrical Son – Fluturu Lyrics


[Kida:]
E tranoj, unë pe konfiskoj
Për veti e boj (Për veti e boj)
Veç sytë ia lëshoj (Yeah, yeah)
Don me m’prek, jo, nuk e ka t’lehtë
E shoh tu u djeg se jom temë e nxehtë
Ti me din secilën bisedë
Po para meje nji fjalë s’munet me gjetë
Bojna pare
Boni, boni galjet, babe
Boni, boni galjet, babe
Boni, boni galjet, babe
Ti veç hajde, hajde

[REF. Lyrical Son & Kida:]
Milionera me kerre t’forta
Me 2 krena tattoo shqiponja
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru

[Mc Kresha:]
Kjo muzikë o’ me livrit, mos um rri si parazit
Po pritoj m’i knu dashnisë se shkalloj pi fantazisë
[?] jena t’u pi dhe kanabis
T’vyn nji terapist me ma fillit telepatinë
Jom kon sevdali e tash po ri me pesvakli
S’po du me u bo ma i zi ama zemër, ti je t’u m’nxit
Yeah, i lash ndjenjat te kojshijt
Hekri ka kërsit, ama mos i thirrni t’zit
[?] shaminë t’beqarisë
Isha martu me ty po ti m’ke nxon pa pergadit
Yeah, lejlat vijnë pi gjermanisë
I kom do qela që vin e rrehin telat e çiftelisë

[REF. Lyrical Son & Kida:]
Milionera me kerre t’forta
Me 2 krena tattoo shqiponja
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru

[Lyrical Son:]
Emocionet shpesh shkaktojn dhimbje
Po ma krijojn nji fraz spekulimesh
Mos u merr me fjal me t’nime
Qelmani dritare dashnie
T’kom thon mos tshoh me tjeter kon se jom xheloz ma
Po du me tprek me tpa me tdasht me ti bo tona
Pa ty pa ty pa ty pa sy jom un verbona
Pa ty pa ty pa ty si du as 10 sekonda

[REF. Lyrical Son & Kida:]
Milionera me kerre t’forta
Me 2 krena tattoo shqiponja
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu
Sonte jena bo me fluturu-tu-ru-ru-ru